După succesul primei ediții, reiterăm sosirea noilor brânzeturi printr-o petrecere lunară pe terasa și în wine barul-galeria noastră!
Brutarul nostru ieșean, Alex Paicu, #Alexcoacepaine , proaspăt întors din Franța tradițională, după un sejur profesional de perfecționare cu cei mai buni brutari francezi ai lumii, va pregăti pâini albe, pâini integrale și pâini de secară, dospite cu maia la care vom asocia minunate brânzeturi artizanale, tocmai venite din Franța agricolă!
Va fi o adevărată petrecere-cină cu brânzeturi!
Camembert Normande, Brie de Meaux, Reblochon, Bleu d’Auvergne, Emmentaler vieux grotte, Saint Nectaire, Unt dulce artizanal –
Din lapte crud obținut doar din pășunat sau din alimentația cu fân, producție fermieră, maturare în grote sau pivnițe naturale, întotdeauna cu cel mai mare respect pentru tradiție – Excelența brânzeturilor artizanale franțuzești și elvețiene!
Alături de o colecție de vinuri europene travagante, perfect asociate cu pâinea și brânza artizanală!
Costul experienței cu pâine, brânză și vin – 150 lei / persoană.
Rezervări doar telefonic la 0332 1000 11, sau prin mesagerie. Rezervarea devine activă odată cu achitarea prețului evenimentului, prin transfer bancar sau la locație.
Cont bancar – RO71 RZBR 0000 0600 2092 9096.
pentru copy paste – RO71RZBR0000060020929096
Pivot Noir srl. ( specificați – „eveniment 28.06”)
Apăsarea butonului „Particip” nu constituie rezervare!
https://www.facebook.com/events/1240901914103275/